ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

4 190 000 Kč Prodej domu ke kompletní rekonstrukci se dvěma stavebními pozemky v obci Klobuky

13.05.2022 - Domy - Kralupy nad Vltavou

Druh nabídky
Prodej

Podlahová plocha
167 m²

Plocha pozemku
2006 m²

Energetická třída
G (mimořádně nehospodárná)

Stav objektu
Před rekonstrukcí


Detail inzerátu

Nabízíme Vám zprostředkování prodeje rodinného domu v nezátopové a dobře dostupné lokalitě, v obci Klobuky, okres Kladno. Dům o zastavěné ploše 167 m je prodáván s číslem popisným určeným ke kompletní rekonstrukci, popř. demolici. Dům je postaven na velkém pozemku o výměře 2006 m2.

 

Z hlediska územního plánu jsou zde možné následující varianty:

a) zbourat stávající dům, rozdělit pozemky svisle na stejné díly a na každém realizovat 1 RD (mohou být určitě spojené jako dvojdům s ohledem na tvar pozemku a možnost ,,průchodu a průjezdu,, do zadního traktu pozemků nebo

b) zbourat stávající dům a pozemek rozdělit tak, aby jedna část měla 1200 m2 a druhá 800 m2, s tím, že na větším pozemku bude možné realizovat RD o 2 bytových jednotkách.

Maximální zastavěná plocha pozemku je 30 % a min.50 % pozemku zůstane pro zeleň. S ohledem na stávající charakter území může mít dům/domy 1 nadzemní podlaží (NP) + podkroví, případně 2 nadzemní podlaží, která by však významně neměla převýšit okolní zástavbu. Stavby musí mít sedlovou střechu v tradičních červených a červenohnědých odstínech.

Dům je napojen na plyn, elektřinu 230/400 V a na vlastní studnu s kvalitní pitnou vodou, nicméně lze připojit na obecní vodovodní přípojku, která je v ulici Nová. Na dvoře domu je k dispozici vlastní jímka, obecní kanalizace bude stavěna v budoucích letech.

 

Obec Klobuky disponuje dobrou občanskou vybaveností (prodejny potravin COOP, restaurace, lékař, pošta, ZŠ, MŠ), 5 min. od sjezdu z rychlostní komunikace R7, vzdálenost do Prahy k metru Zličín je 30 min. V obci jsou autobusové a vlaková zastávka. Ze sousední Třebízi jezdí přímý spoj PID do Dejvic. Klobuky nabízí možnost rybolovu na velkém zarybněném rybníce. Právní servis vč. vyřízení hypotéky zdarma.

 

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Další ve stejné kategorii

5 750 000 Kč

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.