ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

dohodou Pronájem luxusního bytu v Praze 10

14.09.2021 - Byty - Praha 58


Detail inzerátu

Dlouhodobě pronajmu luxusní byt 3+kk v rezidenci Korunní Dvůr - Královské Vinohrady. Jsem majitelkou tohoto bytu, není tedy nutné platit provizi. Cena pronájmu je 28.000,- Kč+ poplatky.

Rezidence Korunní Dvůr je uzavřený bytový komplex s 24 hodinou ostrahou. V areálu je restaurace, supermarket Billa (dříve Delvita). Prostředí Vinohrad se rovněž vyznačuje dobrou dopravní dostupností - přímo před areálem je TRAM zastávka, v docházkové vzdálenosti je metro Flóra a metro Jiřího z Poděbrad - cca 5 min pomalé chůze.

Byt je umístěn ve 2. patře domu s výtahem, okna směřují do parku a terasa o velikosti 21 m2 je orientována do vnitřního areálu (parková úprava).

Byt má celkem 117 m2. V celém bytě je dřevěná podlaha. Kuchyně je vybavena myčkou, ledničkou, troubou, varnou deskou a digestoří. Koupelna je vybavená vanou.Toaleta je samostatně. K bytu je možno používat dvě garážové stání v domě. Byt je velice tichý. K bytu patří sklepní kóje, vhodná k uskladnění sportovního vybavení apod. Každý byt je vybaven klimatizací a videotelefonem (pro zajištění většího soukromí klienta)

Byt je volný od 1. 12. 2021 a je zařízený . Tel.: 602 391 252, 608730586

 

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Další ve stejné kategorii

2 300 000 Kč

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.