ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

9 990 000 Kč Prodej rodinného domu o dispozici 6+1 s obytným podkrovím a dvougaráží v obci Kralupy nad Vltavou

12.10.2020 - Domy - Kralupy nad Vltavou

Druh nabídky
Prodej

Dispozice
6 a více

Podlahová plocha
148 m²

Plocha pozemku
922 m²

Energetická třída
G (mimořádně nehospodárná)

Stav objektu
Velmi dobrý

Garáž


Detail inzerátu

Nabízíme Vám zprostředkování prodeje rodinného domu o dispozici 6+1 s obytným podkrovím v Kralupech nad Vltavou, postaveného na pozemku o celkové výměře 922 m2.Zkolaudovaný dům z roku 2005 se nachází v klidné a nezátopové části města v ulici Pod Hradištěm. Dům je postaven dle projektu společnosti Canaba v provedení Classic Luxus a je realizován z betonovo-polystyrenových sendvičů (tloušťka 30 cm vč. 10 cm polystyrenové isolace). 

Parkování je možné ve vlastní prostorné dvougaráži (6,5 x 6,5 m) s vraty na dálkové ovládání, před garáží, popř. v přilehlé ulici. Součástí domu je rovněž venkovní zastřešená a zastíněná zahradní pergola, která tak s rozlehlou zahradou poskytuje naprosté soukromí pro relax. Celá zahrada je osázena vzrostlými stromy, okrasnými dřevinami a květinami a je celoročně pravidelně udržována. Součástí zahrady jsou dětské herní prvky: skluzavka a houpačky.

V přízemí domu se nachází vstupní chodba s velkou vestavěnou skříní, koupelna s WC, sprchovým koutem, pračkou, sušičkou a plynovým kotlem, další společná chodba, kuchyně, obývací pokoj s jídelním koutem, pokoj pro hosty a pracovna. Po pohodlném prostorném schodišti vystoupíme do patra, kde jsou k dispozici dva velké dětské pokoje, ložnice, šatna a prostorná koupelna s vanou a s WC. Z patra lze vstoupit na prostornou půdu, která je díky OSB deskám celá pochozí.

Dům je přes radiátory vytápěn úsporným kombinovaným plynovým kotlem. K domácí pohodě v přízemí přispívá i rustikální krb s dubovou římsou. Díky tepelné izolaci a plastovým oknům jsou zde nízké náklady na vytápění. Do domu jsou přivedeny veškeré inženýrské sítě (plyn, městský vodovod, kanalizace, elektřina 230 a 400 V) vč. internetu a satelitu. V domě je nainstalovaný zabezpečovací systém. 

Nad zahradou začíná les, kam je možné chodit na houby nebo procházky, například na pravěké hradiště, které je chráněnou kulturní památkou. Lesem vede cyklistická stezka. 100 m od domu se nachází Lesní mateřská školka. 200 m od domu se nachází autobusová zastávka ve směrech Kralupy centrum, Praha Dejvice, popř. i vlaková zastávka ve směrech Kralupy, Kladno. V Kralupech je velké letní koupaliště, fitness centra, tenisové kurty a cyklostezka podél břehu Vltavy ve směru k zámkům Nelahozeves a Veltrusy, Troja, Praha Bubeneč. V Kralupech je rovněž k dispozici veškerá občanská vybavenost (mateřské školy, základní školy, obchody, supermarkety Tesco, Lidl, 2x Penny, sportovní areály, zimní stadion, spoustu dětských hřišť, zdravotní středisko, nemocnice, pošty a banky). Cca 5 km od domu je hlavní autobusové i vlakové nádraží s přímým spojem 25 min. do centra Prahy na Masarykovo, Hlavní nádraží a další směry Ústí n.l. Kladno, Slaný, Mělník atd. Autem na letiště Ruzyně trvá cesta 20 minut, stejně jako k metru Bořislavka.

Dům je ihned k nastěhování. Součástí kupní ceny jsou vestavěné věci na míru, po dohodě lze přenechat i movité vybavení domu. Právní servis vč. vyřízení hypotéky od 1,69 % p. a. ZDARMA.

Odkaz na virtuální prohlídku domu: https://my.matterport.com/show/?m=JJBzasrBeGB

 

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Další ve stejné kategorii

5 750 000 Kč

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.