ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

990 000 Kč Prodej chalupy 2+1, pozemek 1369m2

15.05.2018 - Domy - Plzeň

Druh nabídky
Pronájem

Dispozice
2+1

Podlahová plocha
77 m²

Plocha pozemku
1369 m²

Energetická třída
G (mimořádně nehospodárná)

Stav objektu
Před rekonstrukcí


Detail inzerátu

Nabízíme k prodeji chalupu/zemědělskou usedlost v obci Hradešice nedaleko Horažďovic s pěknou zahradou a několika přilehlými hospodářskými budovami. Současná obytná dispozice je 2+1 (77m2), s možností přestavby a rozšíření do přilehlé hospodářské části nebo půdy pro podkrovní bydlení. Celková plocha pozemku činí 1369m2.

Chalupa je před rekonstrukcí a nabízí svou rozlohou mnoho možností pro další kultivaci. Obytnou část tvoří menší kuchyňka (9m) a velice prostorný obývací pokoj (36, 5m). Příjemná svou dispozicí je také vstupní předsíň (13m), dále potom pokoj s klenutým stropem (18, 5m) a praktický sklepní prostor. Na vstupu pozemku je pěkné prostorné nádvoří. V zadní části pozemku je umístěna velká stodola s možností parkování.

Objekt je napojen na kanalizaci, přípojka na obecní vodovod je na hranici pozemku. Vytápění je lokální. Eletrická přípojka 240/400.

Zahrada je uzavřená a tak poskytuje dostatečné soukromí a spoustu místa pro vytvoření relaxačních prostor jako je pergola s grilem atp. Na zahradě je studna s pitnou vodou. Obec Hradešice nabízí základní vybavenost jako jsou obchod, školka s tělocvičnou, obecní úřad, pošta, fotbalové hřiště, kostel a dobré autobusové spojení.

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Další ve stejné kategorii

5 750 000 Kč

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.